Programska oprema

Nakup programske računalniške opreme [software]

Potrebujete opremo, ki bi izboljšala delovanje tvojega računalnika?

Brez ustrezne programske opreme je še tako vrhunska naprava le kup plastike in kovine. Primerjajte različne izdelke še preden se odločite za nakup.

Na voljo so različni programi, antivirusna zaščita, operacijski sistemi, garancije, paketi pisarniške programske opreme in še veliko drugih programov, ki so v pomoč pri delu ali zabavi. Za zaščito svoje identitete in obvarovanja pred virusi, trojanskimi konji, oglasnimi kodami in drugimi nepridipravi v virtualnem svetu, so na izbiro različne oblike zaščit. Pred nakupom je potrebno paziti na to, koliko časa licenca traja in koliko računalnikov se lahko zaščiti z njo, seveda pa velja najprej preveriti kompatibilnost z obstoječim sistemom. Na voljo so paketi za zaščito od enega do 24 računalnikov, licence pa trajajo lahko eno ali več let.

Programska oprema [software]

Med operacijskimi sistemi so na voljo na primer Microsoft Windows v različicah Home, Professional in Ultimate. Določeni sistemi so na voljo tudi v slovenskem jeziku.

Pestro izbiro ponujajo paketi pisarniške programske opreme, najbolj razširjen Microsoft Office Home & Student ali Home & Bussiness, ter drugi brezplačni paketi raznih proizvajalcev.

Poslovni programi za vodenje malega podjetja

Programi za oblikovanje in design, Adobovi izdelki, COREL Draw, AutoCAD in še veliko drugih uporabnih programskih paketov.

Na voljo so tudi paketi za podaljšanje garancije produktov za različna obdobja.